Kuusi tapaa ansaita rahaa ilman että tulis työskennellä (25.10.2016)

Kuusi tapaa ansaita rahaa ilman että tulisi työskennellä.

rahaa-ilman-työskennella

Jos et käy töissä, niin se voi alussa tuntua rentoutuvalta, mutta jo lyhyen ajan kuluttua voit kokea suurta stressiä.
Pikkuhiljaa alkaa ilmestymään laskut, jotka sinun täytyy maksaa.
Älä huolehdi, työskentelyn lisäksi on muita tapoja ansaita rahaa.
1. Aloita oma blogi

Netti on täynnä blogeja, jossa aiheet vaihtelevat seinästä seinään. Ei kaikki blogit tienaa rahaa, mutta on blogeja jotka ansaitsee pienen palkanlisän tai jopa säännöllistä palkkaa. Esimerkiksi erittäin suositulla bloggaamisella voit ansaita jopa 4000€ kuukaudessa jos siinä on 400 000 vierailua/käyntiä.

2. Lenkkeile koiran kanssa

Jos tykkäät koirista, sinun tulee kyseinen rakkaus muuttaa todelliseksi rahakoneeksi. Monilla koiranomistajilla yksinkertaisesti ei vaan ole mahdollista lenkkeillä koiransa kanssa ja he ovat valmiita maksamaan Teille siitä. Lenkkeily naapurin koiran kanssa ei vain ole hyvä tapa tehdä rahaa. Raitis ilma ja kävely ovat hyviä myös terveydellesi.

3. Opeta netissä

Jos sinulla on taitoa tai tietoja, voit helposti ansaita rahaa opettamalla ihmisiä netin kautta. Aika monet sivustot etsivät ihmisiä jotka ovat valmiita jakamaan ja opettamaan oma tietoja tai taitoja toisten ihmisten kanssa. Se on myös kokemus, jonka voit myöhemmin lisätä ansioluetteloon.

4. Osallistu tutkimuksiin

Ehkä ajatus osallistua kliinisiin kokeisiin ja tutkimuksiin kuulosta pahalta, kuitenkin suurin osa niistä ovat vaarattomia ja osallistumisesta maksetaan kunnin palkka. Netistä löydät useita vaihtoehtoja.

5. Aloita videoblogi

Aika monet ihmiset tuhlaavat rahaa, jotta saisivat pelata videopelejä. Mutta on myös ihmisiä, jotka ansaitsevat sen sijaan rahaa. Jos olet kova peluri, niin tämä on tilaisuutesi. Isot kiitokset videosivustoille Twitch ja Youtube, ovelat ihmiset jo kylpeä rahassa.

6. Myy omia tavaroitasi

On täysin luonnollista, että kotiin kerääntyy tavaroita jotka vievät tilaa ja joita et enää tarvitsee. Mieti tarkkaan ja käy läpi tavarat ja tee valintasi tavaroista mitä tarvitset.
Mikäli yllä olevat ideat ei kelpaa ja tarvitset rahat välittömästi on aina mahdollisuus hakea pikalainaa.

Hae lainaa vastuullisesti ja harkitse – Forbesfinland.fi
Lainaa Blogi..